Gespecialiseerde opleidingen in aviation

Luchthavens en bedrijven gesitueerd aan een luchthaven hebben te maken met een exponentiële groei van het aantal bezoekers en goederen die gecontroleerd dienen te worden. Daarnaast moet ook het personeel gecontroleerd worden voor ze in de kritieke zone toegelaten worden.

Sinds 22 maart 2016 blijkt dat de luchthavensector nood heeft aan strenge controles en toezicht: naast de luchtzijde (airside) ook de landzijde (landside). De veiligheid garanderen is meer dan ooit een prioriteit. Om dit te realiseren is het van belang dat alle personeelsleden regelmatig worden getraind en aangemoedigd om van veiligheid een prioriteit te maken.

Ons aanbod in “aviation” opleidingen is zeer geschikt voor veiligheids- en bewakingsmedewerkers werkzaam in een luchthavenomgeving en bij cargo afhandelaars. De opleidingen voldoen aan de wettelijke verplichtingen en zijn praktijkgericht. De oefeningen en casussen zijn volledig aangepast aan deze specifieke werkomgeving. Wij geven u advies omtrent een parcours dat aangepast is aan uw verwachtingen.

Contactez-nous - Contacter ons

Hebt u een vraag? Wenst u meer informatie over onze opleidingen? Bel ons op het nummer 02 263 58 00 of vul onderstaand formulier in.