Safety opleidingen

Veiligheidsrisico’s vindt u overal: thuis maar ook op het werk. Een groot deel van de ongevallen gebeurt op de werkvloer. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers de adviezen en de juiste reflexen op het vlak van safety goed begrijpen en kunnen toepassen.

Dankzij een initiatie kleine blusmiddelen, aangevuld met een EHBO-cursus leert u heel snel de eerste acties om bescherming te bieden en levens te redden. Naast de open sessies voor een breed publiek bieden we ook opleidingen op maat, aangepast aan uw noden. De inhoud kan specifiek aangepast worden aan de situaties binnen uw instelling, organisatie of bedrijf.

De opmaak van een meerjarig opleidingsplan en de permanente opvolging van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers garandeert risicobeperking tot een minimum.

Op zoek naar een originele en nuttige teambuilding? Wij organiseren samen met u een Safety Day, vol met korte en interactieve workshops over veiligheid.

Customer Case Fire Truck & Virtual Reality bij FPC Gent

Ontdek hoe Securitas FPC Gent ondersteunt bij hun brandtrainingen dankzij de Fire Truck en Virtual Reality Fire Training. Dankzij een nauwe samenwerking met de klant en een grondige analyse van hun behoeften kon Securitas een oplossing op maat aanbieden. In deze video zie je getuigenissen van FPC-medewerkers over de positieve impact van de training en de behaalde resultaten. Je ontdekt ook de verschillende technologie├źn die Securitas ter beschikking stelt om aan de specifieke behoeften van FPC Gent te voldoen.

Contactez-nous - Contacter ons

Hebt u een vraag? Wenst u meer informatie over onze opleidingen? Bel ons op het nummer 02 263 58 00 of vul onderstaand formulier in.