Opleidingen in security skills

Een totaalplaatje samenstellen van de verschillende soorten risicosituaties op onder meer industrieterreinen, in winkelcentra, kantoren, havens, transport of op bouwwerven is zeer moeilijk. Om die reden is ook het aantal preventiemaatregelen zeer uitgebreid.

Naast het traject van wettelijke opleidingen, komen er bij het concept “veiligheid” heel wat vaardigheden kijken. Ons aanbod in security skills opleidingen omvat verschillende korte opleidingen die hoofdzakelijk praktijkgericht zijn.

De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen, particulieren of bedrijven, zonder voorafgaande vereisten. Wordt u geconfronteerd met een complexe situatie, eigen aan uw bedrijf? Naast de open sessies voor een breed publiek, zijn ook opleidingen op maat van uw bedrijf mogelijk. Wij passen zonder probleem ons standaardprogramma aan volgens uw specifieke noden.

Het doel is steeds om een functionele, zekere en sterk beveiligde werkomgeving te garanderen. Veiligheid is een prioriteit voor uw bedrijf en moet dat ook blijven. Moedig uw medewerkers aan om oog te hebben voor de alomtegenwoordige veiligheidsbehoeften.

We helpen u graag!

Contactez-nous - Contacter ons

Hebt u een vraag? Wenst u meer informatie over onze opleidingen? Bel ons op het nummer 02 263 58 00 of vul onderstaand formulier in.