Securitas Academy

Securitas Academy biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid – conform de nieuwste wetgeving, en gegeven door experts in hun vak.

Naast de wettelijke basisopleidingen organiseert Securitas Academy ook specialisatie-opleidingen, bijscholingen en opfrissingssessies.

Liever een training op maat? Dan werken we graag een opleiding uit volgens uw noden en werkomgeving.

Ontdek onze nieuwe soft skills training!

Uitgebreid aanbod

Securitas Academy is de oplossing voor al uw opleidingsnoden. Met meer dan 1500 sessies per jaar beschikt u over een uitgebreid aanbod en heeft u de mogelijkheid om al uw medewerkers op een snelle en efficiënte manier te certificeren en op te leiden. De Academy is ontstaan om u mee te laten genieten van onze kennis en know-how. Het delen van kennis is namelijk één van onze strategische speerpunten. Het slimmer maken van onze klanten en hun medewerkers draagt immers bij aan een veiligere samenleving.

Toptrainers

Securitas Academy werkt met een krachtig netwerk van interne en externe experts. Zij combineren het geven van trainingen met hun dagelijkse werkzaamheden in de praktijk. Op deze manier beschikken alle experts over zowel didactische ervaring als ervaring vanop het terrein. Onze trainers worden bijgestaan door een team van Learning & Development consultants.

Altijd up-to-date

Securitas Academy hecht veel belang aan accurate en relevante informatie. We investeren in nieuwe opleidingstrajecten en leermethoden. Ons aanbod bestaat uit security en safety opleidingen, die steeds beantwoorden aan de laatste wettelijke normen met ernaast ook tal van vaardigheidsopleidingen. Onze opleidingen zijn gericht op directe toepasbaarheid en effectiviteit. Met Securitas Academy als partner investeert u in de competenties, productiviteit en motivatie van al uw medewerkers.

Wat klanten over ons zeggen

LAGO
LAGO
Read More
Dit was met voorsprong één van de beste opleidingen die ik al binnen LAGO heb mogen volgen. De interacties tussen medewerkers en acteurs + de ‘hands-on’ aanpak en het realisme binnen vooropgestelde cases zijn echt wel de moeite waard. Bovendien kregen we de kans om zelf veel input en voorbeelden aan te halen. Ik zou deze opleiding zonder verpinken aanraden aan iedereen dagelijks in nauw contact staat met klanten, op welke werkvloer dan ook.
Deelnemer van Blok 2
Deelnemer van Blok 2
Read More
Enorm bedankt, het was een zeer fijne en leuke ervaring. Bedank ook de FIJNE lesgevers/lesgeefsters, en de hele entourage alsook het onthaal!!! Zij ALLEN gaven me iedere dag een zeer fijn, aangenaam en leuk gevoel, het was net alsof thuiskomen👍
Deelnemer aan training
Deelnemer aan training
Read More
Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van deze cursus. De trainer is bijzonder precies en volledig in de informatie die hij geeft. Ik ben verbaasd dat ik het zo leuk vond om hier te zijn.
Previous
Next

Wettelijke opleidingen

Securitas Academy organiseert meerdere keren per jaar alle zogenaamde wettelijke opleidingen, in overeenstemming met de wet van 2 oktober 2017 op private en bijzondere veiligheid.

Security skills

Naast het traject van wettelijke opleidingen komen er bij het concept “veiligheid” nog heel wat vaardigheden kijken. Ons aanbod in Security skills opleidingen omvat verschillende korte opleidingen die hoofdzakelijk praktijkgericht zijn.

Soft skills

Onze sociale vaardigheden spelen een belangrijke rol zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Securitas Academy leidt u op in verschillende thematieken  zoals agressiemanagement, klantgerichtheid, communicatie, …

Safety

Veiligheidsrisico’s vindt u overal: thuis maar ook op het werk. Een groot deel van de ongevallen gebeurt op de werkvloer. Safety advies goed begrijpen en juiste reflexen kunnen toepassen is daarom uitermate belangrijk. 

Aviation

Ons aanbod in Aviation opleidingen is zeer geschikt voor veiligheids- en bewakingsmedewerkers werkzaam in een luchthavenomgeving en bij cargo-afhandelaars. De opleidingen voldoen aan de wettelijke verplichtingen en zijn praktijkgericht.

Opleidingen op maat

Wenst u een opleiding op maat te organiseren voor de werknemers van uw organisatie of bedrijf?

Praktische informatie

Hebt u praktische vragen rond onze opleidingen? Klik hieronder.

Securitas Academy - Soft skills

Werken bij Academy

Word trainer of loop stage bij Securitas Academy.

Contacteer ons

Hebt u een vraag? Wenst u bijkomende inlichtingen?