Waarom Securitas Academy?

Uitgebreid aanbod

Securitas Academy is de oplossing voor al uw opleidingsnoden. Met meer dan 1500 sessies per jaar beschikt u over een uitgebreid aanbod en heeft u de mogelijkheid om al uw medewerkers op een snelle en efficiënte manier te certificeren en op te leiden. De Academy is ontstaan om u mee te laten genieten van onze kennis en know-how. Het delen van kennis is namelijk één van onze strategische speerpunten. Het slimmer maken van onze klanten en hun medewerkers draagt immers bij aan een veiligere samenleving.

Toptrainers

Securitas Academy werkt met een krachtig netwerk van interne en externe experts. Zij combineren het geven van trainingen met hun dagelijkse werkzaamheden in de praktijk. Op deze manier beschikken alle experts over zowel didactische ervaring als ervaring vanop het terrein. Onze trainers worden bijgestaan door een team van Learning & Development consultants.

Altijd up-to-date

Securitas Academy hecht veel belang aan accurate en relevante informatie. We investeren in nieuwe opleidingstrajecten en leermethoden. Ons aanbod bestaat uit Security en Safety opleidingen, die steeds beantwoorden aan de laatste wettelijke normen met ernaast ook tal van vaardigheidsopleidingen. Onze opleidingen zijn gericht op directe toepasbaarheid en effectiviteit. Met Securitas Academy als partner investeert u in de competenties, productiviteit en motivatie (van al uw medewerkers).

Contactez-nous - Contacter ons

Neem contact met ons op via het formulier